Heihei :D

Nå er jeg til Åsel <3

Men jeg løy på forrige innlegg, jeg sa at jeg skulle blogge senere på kvelden men det gjorde jeg visst ikke.. Jeg glemte det helt !;O  Og jeg kom hjem så sent:/    Men nå blogger jeg :)   Idag slutta jeg på skolen kl.11.10  :D Vi hadde en kjedelig skoledag som vanlig ;p  Så det er ikke så mye å fortelle men jeg skal skrive litt mer :) Jeg dro til Mormor og Morfar idag og da fetet Mormor meg opp som vanlig ;p Men hun er kjempe snill og jeg spiste værdens beste boller ! :D Og etter en stund dro jeg til Åsel<3 Vi skal kanskje lage valentins kake :D<3 Men jeg har ingen valentin :( Og dette er teit: Fra 1.-6 er det karneval og fra 7.-9. er det valentin og jeg vil gå med noen i 7.klassen men dem er i bodø så da gjør det egentlig ikke noen ting ;P  Og her er oppskriften på valentinskaken :

VALENTINSKAKE:

Kaken kan du lage i små hjærteformer eller en stor hjærteform :) 

3 egg

4dl sukker

1/4 seterrømme

1/2 dl vann

2ts bakepulver

2ts vaniljesukker

ca. 3 1/2 - 4 dl hvetemel

GLASUR

1/2 dl melk   

200g grovhakket Firkløversjokolade

50g smør

ca. 150g melis                           

Pisk egg og sukker til eggedosis. Tilsett rømme og vann. Sikt sammen det tørre og ha det i røren. Hell røren i en godt smurt eller papirkledd langpanne, eller fyll røren i silikonformer som er formet som hjærter. Du kan også ha deigen i hjærteformet kakeform. Stek på nederste rille i ovnen ved 200grader i ca. 30min. Små hjærter stekes ca. 15 min midt i ovnen. Avkjøl på rist. Kok opp melken til glasuren i en kjele. Trykk kjelen til side og tilsett sjokoladen. Rør inn temperert smør. Sikt i melis og rør til en passe konsistens. Fordel glasuren over kaken. Pynt med gelehjærter. Så spiser du :) Eller gi det til den du elsker eller din valentin <3 vi blogges ! :)

-SynneRakvaag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SynneMatheaRakvaag

SynneMatheaRakvaag

13, Vega

Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 12år fra vega, jeg blogger ikke så veldig ofte men jeg blogger avogtil:) Jeg liker å danse,synge,designe klær og være med venner. Og tusen takk for at du besøker min blogg!

Kategorier

Arkiv

hits