Dag 3

Nå er det dag 3 jeg er kommet til : Ditt syn på narkotika og alkohol. Mitt syn på narkotika: Jeg synes at det er dumt at de i det hele tatt har laget Narkotika .. Men egentlig vet jeg ikke akuratt hva det er. Men jeg sier til alle, ikke begynn med narkotika ! Mitt syn på alkohol: Det er jo ikke farlig å drikke litt av og til da. Men hvis du drikker foreksempel 5 flasker eller noe sånt hver dag så kan det bli farlig ! Du kan kanskje drikke litt hvis du er på besøk eller på en lørdag eller noe sånt men ikke for mye !;o   Men igår så bestillte jeg rosa kamera ; D  Og da kommer det flere bilder :) Men her kommer litt bilder :


Meg for leeenge siden ;p


Haha, har spist blåbærkiss ;p


Jeg kjedet meg litt så jeg ordnet litt på håret mitt .. xD


Morgentryne;p   Dette er diplomet fra ukm igårkveld men jeg fikk også en blomst men jeg fikk ikke gavekort .. Men det bryr jeg meg ikke noe om : )  Det var gøy å bare delta :D


Jeg var en artist :))

Men vi blogges ; D

-SynneRakvaag

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SynneMatheaRakvaag

SynneMatheaRakvaag

13, Vega

Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 12år fra vega, jeg blogger ikke så veldig ofte men jeg blogger avogtil:) Jeg liker å danse,synge,designe klær og være med venner. Og tusen takk for at du besøker min blogg!

Kategorier

Arkiv

hits