Tykk eller Tynn

Mange tenker ikke før de sier til andre at "Herregud, du er alt for tynn, legg på deg." eller "Du er et vandrende skjelett". Dere må tenke på at folk kanskje blir såret? Går du rundt og sier til tjukke mennesker "Herregud, du er aalt for tjukk, slank deg"eller "Du er en vandrende kjøttbolle"? Nei, det er akuratt slik dere sier til de som er tynne. Tror du at de som er tynne faktisk ikke tar seg nær av noe eller blir såret om du går å sier sånn? Du ville jo ikke sagt slik til en tykk person, så hvorfor til en tynn person? Skal de liksom tåle så mye mere, skal de liksom bare ta imot dritt folk sier og leve med det? Nei - der synes jeg grensen går.

Noen er bare ikke genetisk anlagt for å legge på seg mye mer, og noen er ikke genetisk anlagt for å få av seg mange kiloene. Noen er tynn fra naturens side, noen er tykk fra naturens side. Det er slik vi er skapt. Hvis man ikke klarer å legge på seg uansett hvor mye man spiser, så er det jo ikke ens egen feil! Klarer man ikke slanke seg uansett hva man prøver, er det ikke ens egen feil det heller. Tenk litt før dere går rundt og kommenterer alle andres kropp.

Dette har jeg tatt fra www.heddailu.blogg.no. Og jeg er faktisk enig i dette, det er faktisk mange som kaller meg feit men de som sier det overser jeg bare og hvis du synes det er ekkelt at folk drar å sier det så sier du ifra til noen. Nå har jeg kommet til dag 6 :

Navn og sånt:                                                                                                                                                                                   Navn: Synne Mathea Rakvaag                                                                                                                                                      Årgammel: Går i 5.klasse :)                                                                                                                                                            Bor: En liten plass;p                                                                                                                                                                         Er med på: Sang. 

Jeg vet ikke om interessange fakta om meg ;p                                                                                                                     Men idag så hadde vi mattetivoli i de 2 siste timene og når vi hadde friminutt så sprang jeg mot Hedda og så skulle vi klemme hverandre men så sklei vi begge 2 på isen samtidig og vi fikk latterkrampe og Åsel hun sparka meg og så sprang jeg etter henne så fikk jeg ikke tak i henne og da tok Mathias henne for meg og da kom han til meg å sa: Vi er islekt så da må jeg jo gjøre noe for deg xD og jeg lo igjen .. Og så tok jeg henne og da beit hun mathias i armen og han ropte: AUUU, hvorfor beit du meg ?! Og så etterpå så beit hun meg og da glapp jeg taket å sa: For en   kannibal du er !! Og så sprang hun mot  toalettene som var stengt xD Men nå må jeg dra, jeg forteller resten senere :) Vi blogges !

-SynneRakvaag

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SynneMatheaRakvaag

SynneMatheaRakvaag

13, Vega

Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 12år fra vega, jeg blogger ikke så veldig ofte men jeg blogger avogtil:) Jeg liker å danse,synge,designe klær og være med venner. Og tusen takk for at du besøker min blogg!

Kategorier

Arkiv

hits