Fortsettelse på forrige inlegg ;P

: Så tok jeg tak i henne og jeg sa: Nå har jeg deg !! :DD Og hun fikk latterkrampe :p så tok jeg henne inn i 7.klasserommet og dytta henne mot Marius Andre og Mathias og hun sa bare: ÅÅ, Syyynneeeee så dytta jeg henne en gang til og hun sa det samme og Marius A og Mathias bare: Synne, ikke flørt med jenter det er bare ekkelt xD Og da sa jeg: Haha veldig morsomt men dere skal ikke si så mye dere da ;P Og da ble de helt stille .. brøt jeg henne ned i bakken og så dro jeg henne ut og så møtte jeg på læreren min og hun sa bare: Synne, du skal ikke være der borte du har ingeting der å gjøre, og dette er ikke akkuratt 1. gangen heller og så sa hun, jeg vil ikke se deg der borte igjen ! Og jeg sa inni meg OK, jeg bryr meg ikke og så da sa hun : Er det forstått så sa jeg ingenting så sa hun det en gang til og da sa jeg JAVELL .. Og på sangøvelsen idag så var vi i gymsalen og hørte på musikk og vi spilte fotball og masse annent : D Og jeg vil si en ting :            GRATULERER MED 1.ÅRS JUBILEUMET HEDDA !!<3<3<3

Idag er det en spesiell dag siden idag var det 1år siden jeg og Hedda ble venner, vi ble venner i en bursdag og jeg sa alltid til vennene mine for jeg og hedda ble venner: ÅÅ, hun er så kul, jeg vil bli venn med henne og så skjedde det :D Og det må være den beste dagen i mitt liv da vi møttes <3<3 Jeg er så utrolig glad i deg Hedda ;*   Her er et bilde jeg har laget til henne:<3:) Legger ut noen få bilder jeg.


Veldig, veldig trist men samtidig kjempe fint : )


Jeg liker dette bildet veldig godt : D <3

Q:Hva synes du om bildene ? : )

-SynneRakvaag

 

 

Ingen kommentarer

Astriilu

22.02.2011 kl.21:05

Gratulerer : )

SynneMatheaRakvaag

24.02.2011 kl.21:56

: )

Skriv en ny kommentar

SynneMatheaRakvaag

SynneMatheaRakvaag

13, Vega

Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 12år fra vega, jeg blogger ikke så veldig ofte men jeg blogger avogtil:) Jeg liker å danse,synge,designe klær og være med venner. Og tusen takk for at du besøker min blogg!

Kategorier

Arkiv

hits