Dag 9

Jeg håper fremtiden min blir lang og at jeg har noen å leve med sånn at jeg ikke blir ensom : ) Og jeg håper at jeg ikke havner på sykehjemmet eller på sykehus. Og at det ikke skjer noe med meg... Men jeg skal fortelle om skoledagen idag: I første timen hadde vi kunst og håndtværk(eller knus og herværk som det kalles ;p) så hadde vi friminutt. Og i 2 timen så hadde vi diktat og masse sånn men jeg og Alida har laget en ukeplan og da viste vi den til læreren vår Gunnar og han leste den til hele klassen ; D Det var værdenskuleste ukeplan, jeg kan ta et bilde av den eller noe sånt en gang : ) Og så hadde vi matte og da begynte vi med brøk og da gadd ikke jeg og følge med, jeg bare gjorde lette oppg i matteboka mens han forklarte og da spurte han meg om noe og da mumla jeg bare og han bare: Har du ikke følgt med i timen eller ?? Og jeg bare eeeeh jo jeg har sittet her å stirra på tavla og da sa jeg bare noen ting og jeg prøvde 5 ganger før jeg fikk det til ;p Og etterpå så sa han: Dette er peace of cake for dere, it's a stykke bluberrypai xD Han sier sånn hele tia ;p Og Gunnar sa når vi hadde vist han ukeplanen: Ja dette passer jo egentlig ganske bra, siden jeg fikk ikke til å lage ukeplan eller prøve så dere får ikke matteprøve eller ukeprøve og hele klassen bare whooowhoowhoo yeeeeyyy ; D   Og på bussen fikk jeg smake cheeze dippers av Matilde :)) Det er dritgodt <3<3 men vi blogges ;  D

-SynneRakvaag

 

Ingen kommentarer

25.02.2011 kl.14:47

jeg har in kattipous somm hetter nadya shakir! dan ar veldihg sot,viss dou vill..du kan kome til å se til den ! jei bor i oselo visst dou vett vor oselo err du bare kjore mad bill!!

tak<3

hilsen !

Rabdhi Absdur!

ringe mej paa:124567#67+123790#23

SynneMatheaRakvaag

26.02.2011 kl.11:33

Nei !

Skriv en ny kommentar

SynneMatheaRakvaag

SynneMatheaRakvaag

13, Vega

Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 12år fra vega, jeg blogger ikke så veldig ofte men jeg blogger avogtil:) Jeg liker å danse,synge,designe klær og være med venner. Og tusen takk for at du besøker min blogg!

Kategorier

Arkiv

hits