Onsdag ; )

Hei bloggen !

Akkurat nå hadde jeg veldig på følelsen at jeg måtte blogge ! Jeg aner ikke hvorfor så ikke vits i å spørre engang, haha :) Idag har jeg egentlig ikke gjort noe spesielt. Idag på skolen hadde jeg vondt i magen så jeg dro hjem en halvtime før skolen sluttet for jeg måtte bare hjem å hvile. Og etter jeg har vært hjemme å hvila meg litt gikk jeg til skolen og ventet på at bussen skulle komme(jeg bor ikke langt unna skolen), jeg skulle til mormor og morfar<3 kjempe kjempe glade i dem !! Vi skulle da spise saltfisk og potet osv. og så når vi kom dit så hadde mormor laget til en liten"jul" til meg, Lena og Ulrikke, haha. Det sto et lite tre på bordet som var pyntet og greier og tre pakker under treet (L) Jeg fikk et par leggvarmere i svart som er kjempe pene og enkel ; ) og jeg fikk 2 hundre kr :D Men det var ikke julegavene våre, vi får mere faktisk ^^  Etter vi hadde spist dro jeg til Åsel(www.aselgheide.blogg.no) for jeg er jo frisk nå ; ) Og nå sitter jeg bare her og slapper av :) Og nå er Ulrikke å spiser sammen med en venninne tror jeg og da fikk jeg låne mac´en hennes og det er veldig vanskelig å kunne med den når jeg har en sånn,jaa.. ikke bra pc-_-  og dette er en kjempe bra pc !(macbook air) Ønker meg den til jul assa, kjempe lett å skrive med også ! Iforhold til min ..  Men jeg har hatt en kjempe bra dag og håper du og har hatt det ; ) Og foresten så glemte jeg å nevne at jeg kanskje ikke blogger på torsdagen pga vi har overnatting på skolen i klassen! Jeg gleder meg noe syykt, det blir kjempe gøy!<3 men dumt at det er imorgen pga jeg har godteriforbud fra 1.des til lille julaften :( Men det er jo selvfølgelig noe som jeg bare gjør for moroskyld, ikke for å slanke meg !! På overnattingen skal vi på gymsalen, skulle egentlig også i bassenget men det er stengt nå ;( Og vi har laget en liten kafé for foresatte/foreldrene :) og vi skal kose oss! Og husk å spør meg om noe på det forrige innlegget(spørsmålsrunden). Snakkest !<3

-SynneRakvaag

(dere vet det designe der det står synnerakvaag på der jeg skriver hade ja? men jeg kan ikke ha det designet idag verfall pga(på grunn av) jeg er på ulrikke sin pc ; )

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SynneMatheaRakvaag

SynneMatheaRakvaag

13, Vega

Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 12år fra vega, jeg blogger ikke så veldig ofte men jeg blogger avogtil:) Jeg liker å danse,synge,designe klær og være med venner. Og tusen takk for at du besøker min blogg!

Kategorier

Arkiv

hits