Long time ago

Heisann! Lenge siden jeg blogga nå .. igjen. Jeg har jo så masse å gjøre om dagene men jeg prøver å blogge så ofte jeg kan :) Igår var jeg på harry cafè sammen med noen venner, vi spilte biljard,danset, ryddet osv. Og jeg vil gratulere stefaren min så mye med dagen ! Nå skulle jeg liksom lage kaffe, så moren min satt på noe vann men så kom jeg på etter at hun har dratt på jobb at jeg ikke kan lage kaffe.. Haha, jeg tror jeg har iq på 0,001 elns.. Blondie.. Nå sitter jeg her og drikker kaffe latte som min kjære mor har laget.
Jeg har nettopp våknet så jeg vil ikke at dere skal se det stygge morratrynet mitt, haha. Idag er det kjempe pent vær ute så jeg tror jeg skal ut en tur etterpå :) Akkurat nå sitter jeg bare her og titter ut av vinduet og er helt forever alone for at stebroren min olav er i sandessjøen.. jeg har serr ingenting å gjøre når han ikke er i nærheten.snakkest !
 

-SynneRakvaag


 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SynneMatheaRakvaag

SynneMatheaRakvaag

13, Vega

Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 12år fra vega, jeg blogger ikke så veldig ofte men jeg blogger avogtil:) Jeg liker å danse,synge,designe klær og være med venner. Og tusen takk for at du besøker min blogg!

Kategorier

Arkiv

hits