Konkurranse !

Jeg har bestemt meg for å ha en konkurranse, vinneren skal jeg skrive linken til i hvert innlegg jeg skriver ! :) Du skal svare på 3 spørsmål, teamaet for spørsmålene er Justin Bieber.

1. Når ble JB født? Dag og år.

2. Hvor er han fra?

3. Hva het hans første singel?

Spørsmålene er ganske lette:) Idag skal jeg til tannlegen og etter jeg har vært der skal jeg til frisøren, men et problem.. Jeg vet ikke i det hele tatt hva jeg skal gjøre med håret mitt. Jeg har ikke lyst på noe som noen andre har, det er greit om jeg får brunt hår også har bestevenninna mi det men ikke sånne andre ting som undercut osv. Idag vekket Andreas meg tirlig(vet ikke hvordan det staves) men jeg skulle jo ikke på skolen -.- Vi har fri annenhver fredag. Idag skal jeg bare sitte hjemme før jeg skal til tannlegen tror jeg for jeg føler meg ikke helt bra idag. Og som dere ser så varierer jeg litt med hvor mye jeg skriver, håper det går bra at jeg skriver litt lange innlegg vertfall:-)


-SynneRakvaag

 

 

 


Ingen kommentarer

Din største fan !!!!!!

10.02.2012 kl.11:09

Omg, eg ælska bloggen din ! Denj e så bra, du skriv bra, bilden e bra, du e fin osvosvosv !!!!!

SynneMatheaRakvaag

10.02.2012 kl.11:19

Takk ! :)

Skriv en ny kommentar

SynneMatheaRakvaag

SynneMatheaRakvaag

13, Vega

Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 12år fra vega, jeg blogger ikke så veldig ofte men jeg blogger avogtil:) Jeg liker å danse,synge,designe klær og være med venner. Og tusen takk for at du besøker min blogg!

Kategorier

Arkiv

hits