Morsdag !

Hei ! Idag vekket olav meg klokka 10 ca. for at vi skulle bake til min kjære mamma <3 Men så sovna jeg i en halv time elns, og så sto jeg opp og spiste deig. 10hi.. Mamma ble kjempe glad ! Jeg er så kjempe glad i deg mamma, du er best! Etter jeg har gjort det kom Alexandra til meg, så dro vi til henne og så dro jeg og de andre i  familien til mormor og morfar å spiste et eller annet. Og mormor snakker ganske høyt i telefonen så tok jeg opp det hun sa og katten gjentok det, haha.   

Og idag er det dag 2. Hvor vil jeg være om 10 år: hmm, vanskelig spørsmål for jeg har lyst til veldig, veldig masse ! Jeg vil være designer, snowboardproff, tegner, sangerinne, frisør osvosv. så, noen av dem værtfall, haha.. Gleder meg til UKM !!!! Jeg skal danse sammen med Alida, Emilie og Åsel, til super bass :) Og jeg skal synge roc me out av Rihanna. http://www.youtube.com/watch?v=jNbb8M9_u2Y&ob=av2e tror jeg skal lage litt underholding(danse elns) når jeg synger den. Men vi snakkest :)

-SynneRakvaag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SynneMatheaRakvaag

SynneMatheaRakvaag

13, Vega

Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 12år fra vega, jeg blogger ikke så veldig ofte men jeg blogger avogtil:) Jeg liker å danse,synge,designe klær og være med venner. Og tusen takk for at du besøker min blogg!

Kategorier

Arkiv

hits