26.02.12

Heisann bloggen! Jeg må unnskylde for lite blogging..Igjen.. Jeg må nok si at jeg ikke lover å blogge mye fremover heller. Men jeg skal blogge avogtil da! Men uansett, jeg er på dag nummer 8 nå :

Dag 8:- En tid når du var tilfreds med livet ditt:Jeg er alltid tilfreds med livet mitt ! Eller, alle har jo nedturer avogtil men det går alltid oppover igjen:) 

 

Dag 9:- Hvordan du håper fremtiden vil være:Jeg håper fremtiden min blir eventyrfull! Jeg vil dra ut i verden å leve livet, det har jeg alltid ønsket.


 

Dag 10:- Diskuter din første kjærlighet og ditt første kyss:Ehm, jeg skal ikke fortelle ditaljene akkurat,For det er litt privat ;p Min første kjærlighet var fantastisk rett og slett! Sier ikke navn men han er helt utrolig, ubeskrivelig! Mitt første kyss var ikke av han, det var i barnehagen ! 10hi :*) 


 

Dag 11: - Sett iPoden/iTunes på shuffle og skriv ned de 10 første sangene:Får ikke  det til på pc'n min.. 


Dag 12:- Beskriv dagen i punkter:Dagen min har vært kort: Jeg har trenet, danset,sett på tv, spist godteri og blogget.


 

Dag 13:- Et sted du vil flytte til eller besøke:Jeg vil flytte til Sverige til søskenbarnet mitt eller til pappa i stavanger ! og jeg vil til New York på nyttårsaften.


 

Dag 14:- Ditt tidligste minne:Hmm, vet ikke. Har så mange!

 

Dag 15: Dine favorittblogger: www.tcmn.blogg.no, www.caroiz.blogg.no og jegelskerdeg.biz :)


 

Dag 16:- Ditt syn på populærmusikk:Vet ikke ;p

 

Dag 17:- Høydepunkter og nedturer det siste året:Ganske masse!

 

Dag 18:- Hva tror du på?:Gud


 

Dag 19:- Fortell om familien din:Familien min er stor, rar og musikalsk! Jeg bor sammen med: Min mor Ellen, Min storesøster Lena, min andre storesøster Ulrikke, kjæresten til mamma Andreas, min stebror Olav, min andre stebror Tord og min stesøster Hanna. Og Jeg har en far i Stavanger som heter Ulf, min stemor Kirsti, min Stebror Jonathan, min stesøster Julie og halvsøsteren min Josefine. Jeg har en veldig stor familie !

 

Dag 20:- Hvor viktig synes du at utdanning er?:Veldig viktig!!


 

Dag 21:- En av favoritt tv-seriene dinePretty little liars


 

Dag 22:- Hvordan har du forandret deg de to siste årene?:Veldig mye, har blitt mye tynnere og lengre.


haha, som du ser har jeg forandret meg veldig. Men vi snakkes senere !

-SynneRakvaag

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SynneMatheaRakvaag

SynneMatheaRakvaag

13, Vega

Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 12år fra vega, jeg blogger ikke så veldig ofte men jeg blogger avogtil:) Jeg liker å danse,synge,designe klær og være med venner. Og tusen takk for at du besøker min blogg!

Kategorier

Arkiv

hits