WeHeartIt

Hei bloggen! Idag er jeg syk, desverre.. Men jeg blogger alikavell. Idag er det Dag 24: Fav. filmen din og hva den handler om: Jeg har mange filmer jeg liker men jeg liker spessielt Jennifer's body og den handler om: 

Jennifer's Body er en skrekkfilm fra 2009 som handler om Jennifer, som blir besatt av djevelen.

Filmen starter med at man er i et fengsel, hvor det sitter en jente, som forteller livshistorien sin. Man går nå tilbake til begynnelsen. jennifer(Megan Fox)og  hennes besteveninne NeedyAmanda Seyfried drar til en nattklubb. På nattklubben er det et band som spiller, som bortfører jennifer for å ofre henne, siden de tror hun er jomfru. Siden hun ikke er det, blir Jennifer i stedet besatt av djevelen, og må spise unge menn for å overleve. Hver gang etter at Jennifer har spist noen, blir hun usårlig. Først dreper hun to gutter på skolen, og på ballet ender hun opp med å drepe kjæresten til Needy. Needy prøver å redde ham, uten hell, mens Jennifer stikker av. Senere, på natta, drar Needy hjem til Jennifer for å drepe henne som hevn. Jennifer er i utgangspunktet usårlig, men da Needy drar av jennifers del av bestevenn-smykket deres, kan Jennifer drepes. Akkurat etter at Jennifer har blitt drept, kommer moren hennes inn på rommet, og oppdager Needy. Hun blir da satt i fengsel, men rømmer. Filmen slutter med at Needy haiker og drar for å drepe bandet som drepte Jennifer.( kopiert fra wikipedia ) Og her er noen bilder fra weheartit:


:( Dette er det fineste bildet jeg vet om, serr ! ..

Hahahahahahah


 Orker ikke legge ut flere idag, men vi snakkes ! Nå skal jeg chille og bli frisk til sverigeturen imorgen :)Hadebraaa

-SynneRakvaag

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SynneMatheaRakvaag

SynneMatheaRakvaag

13, Vega

Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 12år fra vega, jeg blogger ikke så veldig ofte men jeg blogger avogtil:) Jeg liker å danse,synge,designe klær og være med venner. Og tusen takk for at du besøker min blogg!

Kategorier

Arkiv

hits