Alt

Hei,bloggen

Dette innlegget skal da handle om alt, Jeg har gjort så sykt masse i det siste og det blir en lang tekst hvis jeg skal skrive alt men skal ikke kjede dere med det. Men hvor skal jeg da begynne? Joda, for det meste i sommerferien har jeg vært hjemme, men har vært i sverige en tur og kjøpt meg masse nytt :) I sverige hadde jeg det kjempemorsomt, har ikke hatt det så morsomt på lenge! Sommerværet har ikke vært på topp men jaja, YOLO. Det var koslig å begynne på skolen igjen men er lei allerede, hihi. Det har vært Torghattmesse i brønnøysund og da var jeg sammen med noen fra klassen og noen som vi traff der. Fikk kjøpt meg litt godteri og Justin Bieber ting.


Dette er tornadoen, mitt verste mareritt! Haha, jeg satt der å snakket med meg selv nesten hele tiden og trudde jeg skulle daue.. Men utrolig morsomt å se på de andre sitt ansiktsutrykk.


Dette er spykoppen, den er morsom men jeg fikk litt vondt i nakken for man blir trykket bak for den snurrer så fort. Men ta den sammen med mange venner for da klarer du ikke å slutte å le, haha. Men nok om tivoli og godteri, blir litt kvalm av bare tanken. I sommer tenkte jeg å blogge men jeg sitter ikke inne foran pc skjermen hele dagen når det er sommerferie, da er det vertfall ikke YOLO for å si det sånn.(YOLO=You only live once=du lever bare en gang) Men nå er jeg lei av designet mitt, så jeg skal lage et nytt snart og håper det blir bra! Og jeg må bare si at jeg ELSKER redigeringsprogrammet på telefonen min(samsung galaxy s2) det blir så fine bilder, nesten proff jo, haha. Men jeg tenkte jeg skulle ha 20 days på bloggen, såå..Ja :)

Day 1 - Bilde av parfymen din

Dag 2 - Håndskriften din

Dag 3 - Det kjæreste du eier

Dag 4 - Dataen din

Dag 5 - Bilde av kjæledyret ditt

Dag 6 - Bilde fra et sted i utlandet, som du har tatt selv

Dag 7 - Mobilen din

Dag 8 - 10 ting du hater

Day 9 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?

Day 10 - Bilde av deg selv som liten

Day 11 - Bilde fra i sommer

Day 12 - Det tiende bilde i den tiende mappen din, fortell litt om det

Day 13 - Favorittsangen din

Day 14 - Bilder som inspirer deg

Day 15 - Hva har du i veska di?

Day 16 - dine favoritt bloggere

Day 17 - Ønskelisten din for tiden

Day 18 - Kjolene dine

Day 19 - En film som får deg til å gråte

Day 20 - Sminkevideo

DAG 1:

Jeg har MANGE partymer men jeg valgte denne, den lukter utrolig godt! denne anbefales.Elsker Demi, hun er den man burde se opp til! Men vi snakkes.

-SynneRakvaag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SynneMatheaRakvaag

SynneMatheaRakvaag

13, Vega

Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 12år fra vega, jeg blogger ikke så veldig ofte men jeg blogger avogtil:) Jeg liker å danse,synge,designe klær og være med venner. Og tusen takk for at du besøker min blogg!

Kategorier

Arkiv

hits